Category: On The Rocks

On the Rocksissa virittäydytään joulutunnelmaan keskiviikkona 23.11. klo 18.00 lähtien, ja tonttulakit vinossa juhlitaan aamun tunneille saakka!

Heti ovien auetessa iltakuudelta on tarjolla glögit ja piparit sekä monenmoisia jouluherkkuja. Suosittelemme olemaan ajoissa paikalla, sillä nopeat syövät hitaidenkin eväät.

Pikkujouluissa lavalla nähdään paljon tuttuja artisteja, jotka ovat esiintyneet On the Rocksissa kuluneen vuoden aikana. Saamme jouluterveiset talon vakiklubeilta Samettiklubilta sekä Perjantaisirkukselta, housebändin solistina esiintyy moni tuttu tonttu ja ilta päättyy avoimiin jameihin. Ohjelmassa on myös arvontaa, yllätyspalkintoja sekä mahdollisesti se parrakas ukkeli lahjoineen.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, kunhan kirjaat päivämäärän omaan kalenteriisi ja kutsut kaveritkin mukaan. Osallistu tapahtumaan On the Rocksin Facebookissa niin pysyt ajantasalla siitä mitä tuleman pitää! Että Tip Tap sullekin vaan ja keskiviikkona 23.11. Rocksiin!

Vapaa pääsy (eteispalvelumaksu 3€) Ikäraja K18

On the Rocksin pikkujoulut keskiviikkona 23.11.2016