Category: On The Rocks

On the Rocksin joulukuu tarjoaa cover-keikkoja laidasta laitaan. Ohjelmistossa musiikkia mm. seuraavilta artisteilta ja orkestereilta: Jimi Hendrix, Kingston Wall, Maynard J. Keenan lisäksi joulukuussa bailataan ysäri brittipopin sekä – grungen tahtiin! 

 

rocks_fb_roomfullofhendrixMA 5.12. ROOM FULL OF HENDRIX – JIMI HENDRIX TRIBUTE & ROCKDISCO DJ JAPI

Room Full Of Hendrix -yhtye coveroi Jimi Hendrixin legendaarista materiaalia autenttisella ja oikeaoppisella otteella. Kitaristi Juho Pitkänen esitti Jimi Hendrixin roolin suositussa Club 27 -musikaalissa Peacock- ja Aleksanterin Teattereissa. Jimin tunnettujen hittien lisäksi yhtyeen keikoilla kuullaan vähemmän tunnettuja Hendrix-kappaleita, jotka kaikki esitetään alkuperäisiä versioita kunnioittaen. Tämän orkesterin keikoilla on hurja meno!
Liput enn. alk. 7,50€

 

rocks_fb_nettaPe 9.12. NETTA DAHLBERG – RUN FOR COVER

Hard rockin ja melodisen hevin coverpumppu esittää kappaleita muun muassa Deep Purplelta, Whitesnakelta, Dream Theaterilta ja Iron Maidenilta. Timanttisen kovaan bändiin kuuluvat laulaja Netta Dahlberg, rumpali Rolf Pilve (Stratovarius), kitaristi Teemu Mäntysaari (Wintersun), basisti Tuomas Yli-Jaskari (Tracedawn) ja kosketinsoittaja Vili Itäpelto (Tracedawn).
Liput alk. 9,50€

II

rocks_fb_backtohe90La 17.12. HAVEN PLAYS MAYNARD J. KEENAN & 90’s GRUNGE

Ysäribileet a la On the Rocks: Haven soittaa tällä kertaa koko setin Maynard J. Keenania ja sen jälkeen täyslaidallisen grungekauden hienoja biisejä.

Liput alk. 8,50€

 

rocks_fb_modernlifeisPe 30.12. BEETLEBUM PLAYS 90’S BRITPOP

Ysäribrittipop on tullut takaisin! Muistatko vielä kun bailasimme mm. Oasiksek, Blurin, The Verven, Stone Rosesin, Suedin, Kula Shakerin, Manich Street Preachersin ja Teenage Fanclubin tahtiin? Haluaisitko palata takaisin tähän aikaan? No nyt siihen on mahdollisuus!

Liput alk. 7,50€

 

rocks_fb_freakoutLa 31.12. FREAK OUT! PLAYS KINGSTON WALL

On the Rocksin vuosi vaihtuu Kingston Wall -yhtyeen musiikin tahtiin kun tamperelainen Freak Out! saapuu Rocks Clubille kunnioittamaan Kingston Wallin syvää sanomaa.
Liput alk. 9,50€