Category: On The Rocks

Legendaarinen keikkapaikka ja musiikin ystävien olohuone On the Rocks tuo tammikuussa toisen ravintolan Kallioon, tarkemmin Harjuun, Porvoonkadun ja Fleminginkadun kulmaan. 

Musiikkibaari ja bistro On the Rocks Kallio avataan osoitteeseen Porvoonkatu 1 perjantaina 20. tammikuuta, ja ravintola on avoinna arkisin puoli yhdestätoista yömyöhään kello kahteen sekä viikonloppuisin kahdestatoista kahteen. Ravintolassa on sata asiakaspaikkaa, ja kesäisin pihalle aukeaa viihtyisä neljänkymmenen asiakaspaikan terassi.  

On the Rocks Kalliossa tarjoillaan lounasta maanantaista perjantaihin klo 10.30-14.30. Eurooppalaistyyliseen lounasbuffettiin kuuluu keiton lisäksi viisi lämmintä pääruokavaihtoehtoa sekä runsas salaattipöytä, ja huomioituna ovat myös kasvisruokailijat sekä vegaanit. Lounaan aikana on mahdollista nauttia myös viikoittain vaihtuvia á la carte -annoksia pöytiin tarjoiltuna, ja mikäli nälkä yllättääkin illalla tai viikonloppuisin, on silloin tarjolla rentoa pubiruokaa.

 Juomatuotteiden valikoima on laaja ja hintataso maltillinen. Baarissa on myös hanapaikka kausittain vaihtuvalle erikoisoluelle.

 Keskustan Rocksin tavoin myös Kalliossa soi livemusiikki: On the Rocks Kallioon tulee iltamia lauluntekijöille sekä erilaisille akustisille kokoonpanoille, ja ravintola haluaakin olla nimenomaan musiikin ystävien ja muusikoiden kotipaikka. 

Ravintolan suosimien musiikkigenrejen laaja skaala kattaa populaarimusiikin historian ja nykyisyyden popista rokkiin, soulista funkkiin ja hevistä punkiin. Viikonloppuiltaisin Mikonkadultakin tutut dj:t soittavat monipuolista levymusiikkia aina pilkkuun saakka. 

 Musiikkiohjelman lisäksi On the Rocks Kallio tarjoaa visailuja ja baaripelejä sekä rentoa hengailua. Ravintolassa on myös ilmainen biljardi asiakkaille.

 On the Rocks Kallion avajaisia vietetään perjantaina 20. tammikuuta klo 18 alkaen, jonka jälkeen se on avoinna asiakkaille päivittäin klo 02 asti. 

Seuraa On the Rocks Kalliota Facebookissa ja osallistu avajaisiin.