Category: On The Rocks

Rocksin visa uudistuu: kaksi vuotta jatkunut musiikkivisailu muuttuu hauskaksi yleistietovisaksi.

Musiikki säilyy keskeisenä osana Rocksin visaa, eli paljon pidetty kymmen kappaleen tunnistusputki ei katoa mihinkään, mutta enää emme kysy minä vuonna levy on julkaistu tai kuka julkaisi kummallisen pimputuksen singlen b-puolella isoisän kouluvuosina.

Nyt otamme askeleen perinteisestä rock-triviasta kohti kysy-mitä-hyvänsä-tyyppistä visailua, jossa ei välttämättä pärjääkään sillä, että osaa luetella Led Zeppelinin levyjen nimet. Tai kenties pärjää, sillä yhtään aihealuetta ei ole suljettu pois. Rocksin visassa pähkäillään kevään aikana niin uutisia kuin historiaa, elokuvia ja telkkaria, tiedettä ja taidetta, pelejä ja urheilua, kirjallisuutta ja teatteria, lifestylea, ruokaa, lemmikkejä, kulkuvälineitä, täysin turhaa tietoa sekä tietysti myös musiikkia.

Visa sopii hyvin kaikille ja kinkkisimpiin kysymyksiin annetaan aina vastausvaihtoehtoja.

Uudistuksia visan kulussa ja säännöissä:
-Joukkueessa saa olla 1-4 henkilöä.
-Kysymyskierroksella kysytään kaksi kertaa viisi kysymystä.
-Biisitunnistuksissa ei enää kysytä vuosilukua vaan ainoastaan kappale ja esittäjä.
-Lopun riskikierroksella on mahdollista tuplata tai puolittaa pisteensä.

Tervetuloa visailemaan joka maanantai klo 19-22!

Lue lisää Rocksin visan sivulta:

Rocksin visa