Category: Header slider

Kouvolasta ponnistava HAVE YOU EVER SEEN THE JANE FONDA AEROBIC VHS? on pitkän nimensä lisäksi outo lintu Suomen rock-bändien katraassa, sillä soitinarsenaaliin ei kuuluu lainkaan kitaraa, vaan melodiat ja särövallit luodaan vanhoilla kunnon Casio- ja Eko-uruilla. Vaikutteita bändi poimii melko laajalta rintamalta, niin garagesta doo- woppiin kuin tyylipuhtaan rock’n’rollin kautta 80-luvun dream popista aina 60-luvun souliin ja girl groupeihin.

Tää kandee tsekkaa!

Sakari Preussin takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Kalle Kaasinen.

Alle 200 asukkaan Ahonkylä Itä-Suomessa ei ole se kaikkein todennäköisin paikka ponkaista Suomen musiikkikartalle. Kun ensimmäisen soolojulkaisun biisejä hehkutetaan musiikkilehdissä ja sen taustabändistä löytyy Vesalassa vaikuttavia muusikoita, alkaa kasassa olemaan jo melkoinen tuhkimotarina.

Maistiaisena julkaistu Pää Kii –laina “Nyt skipataan kahvit” ja singleksi valittu “Tunnen olevani mies” toivat musiikkilehtien huomion, ensimmäiset radiosoitot sekä nostot Spotifyn isoille soittolistoille. Nick Trianin tuottama “Post-Iskelmä” EP julkaistiin marraskuussa 2016, jonka jälkeen Sakari Preussin kiertää kertomassa äkkivääriä tarinoitaan laulujen muodossa ympäri Suomea.
20.00 ovet auki
21.00 Sakari Preuss
22.00 Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?

Enn. alk. 8,50€, ovelta 9€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 6,50€, ovelta 7€

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3€.
Lippu oikeuttaa jäämään klo 23.30 alkavaan Rockdiscoon.
Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.