Category: On The Rocks

Koska nykyinen populaarimusiikkitarjonta kattaa paljon laajemman spektrin kuin pelkästään rock-nimikkeen alle mahtuvat genret, on moni taho joutunut miettimään vanhoja nimiään.

Esimerkiksi perinteikäs Ruisrock-festivaali on ollut kritiikin kohteena tapahtuman nimessä olevan rock-sanan vuoksi, kun viime vuosina perinteisempi rockmusiikki on ollut marginaalisssa. Seinäjoella tehtiin jo muutama vuosi sitten trendikäs ratkaisu, ja Provinssirock tiputti nimestään rockin kokonaan pois: festivaali tunnetaan nykyisin nimellä Provinssi.

Helsinkiläinen liveklubi On The Rocks on nyt tullut samanlaisen ratkaisun eteen. ”Emme yksinkertaisesti voi enää puhua pelkästä rock-klubista, kun tarjontamme kattaa musiikkityylejä folkista poppiin ja funkista räppiin”, toteaa klubin ohjelmapäällikkö Luca Gargano. ”Haluamme palvella laajaa livemusiikkia rakastavaa yleisöä ja siitä kerromme myös nimellämme. Seuraamme Provinssin viitoittamaa tietää ja jätämme nimestämme rockin pois.”

Tästä lähtien On The Rocksin uusi nimi on siis pelkkä On The. Myös tammikuussa avattu Kallion sisarkuppila vaihtaa nimensä On the Kallioksi.

”Toivottavasti emme näin johda ketään harhaan ja kaikki voivat nauttia elävästä musiikista sen kaikissa olomuodoissaan”, Gargano toteaa ja toivottaa hyvä kevättä kaikille musiikkidiggareille.