Category: On The Rocks

On the Rocksin Open Stage – Lava Vapaa uudistuu heinäkuun alusta niin, että soitto alkaa tuntia aikaisemmin, ja nyt voi myös varata esiintymisslotteja etukäteen.

On the Rocksin alakerran lava on 5.7. lähtien vapaa kaikille esiintymishaluisille laulajille, muusikoille, biisintekijöille ja esiintyjille musiikkityylistä riippumatta joka keskiviikko klo 22.00-02.00.

Voit esiintyä yksin kitaran tai koskettimien kanssa, omalla bändiporukalla tai talon isännän säestämänä. Saat käyttää omia taustoja koneeltasi, puhelimesta tai muistitikulta, eikä esityksesi tarvitse edes sisältää musiikkia: voit käyttää 10 minuuttiasi vaikka stand up tai spoken word -esitykseen.

Lavalla on valmiina rummut, basso- ja kitarakamat, kosketinsoitin sekä laulumikit. Muut soittimet on tuotava itse. Jos haluat soittaa jotain, minkä kytkemiseen menee yli 2 minuuttia, ota etukäteen yhteys illan isäntään.

Halukkaat esiintyjät voivat ilmoittautua etukäteen www.facebook.com/rocksinjamit/ -FB-sivun kautta, siellä on tarkemmat ohjeet.

Voit ilmoittautua myös paikan päällä: kannataa olla paikalla heti kymmeneltä – nopeimmat pääsevät esiintymään aikaisemmin ja loput keskiyön jälkeen.

Tervetuloa myös kuuntelemaan mitä kaikkea Rocksin lava tarjoaa keskiviikkoisin. Joka kerta on varmasti täynnä yllätyksiä!

Vapaa pääsy (eteispalvelu 3€)
K-18