Category: On The Rocks

Torstaina 14.9.On the Rocks Street-baarin valtaa live-musiikki. On the Rocksin alakerran klubin vesivahingon takia klubi on tällä hetkellä suljettuna. Mutta hätä keinot keksii – tulevan torstain keikat on siirretty yläkerran Street Bar –tasoon ja keikkakokemuksen maksimoimiseksi käytössä ovat PA:n lisäksi langattomat Sennheiserin kuulokkeet, josta keikkaa voi syventyä kuuntelemaan. Jokainen voi nauttia konsertista säätämällä äänentason luureista mieleisekseen.

Illan ohjelmassa mm. VENIORin ainutlaatuinen akustinen klubikeikka. Suomen tulevaksi vientivaltiksi povattu, nykyään Berliinissä asuva Venior on nähty kotimaassa pääosin festivaalikeikoilla. Akustinen soolokeikka on siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkistamaan Veniorin musiikin sieluun. Viimeiset vuodet VENIOR on matkustanut ympäri maailmaa työskennellen muiden biisinkirjoittajien, tuottajien ja DJ:den kanssa. VENIORin musiikissa elektroninen pop kohtaa hiphopin ja kaiken kruunaa VENIORin upea ääni sekä vahvat mutta leikkisät lyriikat.

Nurian musiikissa klassinen musiikki kohtaa modernit soundit, alkukantaisilla rytmeillä höystettynä. Tunnelmalliset sello-kitara-perkussio -sovitukset vievät kuulijan karismaattisten laulujen siivittämänä toiseen sfääriin. ”Winter’s end” –albumin julkaissut ja toista albumiaan valmisteleva Nurian musiikki menee ihon alle. Markus Kahila/laulu&kitara, Tuukka Helminen/sello, Pekka Saarikorpi/percussiot. Tsekkaa Luomustudio veto täältä: https://www.youtube.com/watch?v=nZWEMXc_01c

Ensimmäistä sooloalbumiaan koostava Krista on tuttu monenlaisista projekteista. Etenkin Rocksin yleisö muistaa hänet ehkäpä Rocksin entisenä ohjelmapäällikkönä ja sitä aikaa ennen pyörineestä ”Girl Power On the Rocks” –klubista. Krista ravistelee singer-songwriter –pohjaisilla suomenkielisillä biiseillään niin ajatuksia kuin kuuntelukorvaa. Syvät tekstit yhdessä vahvojen melodioiden kanssa jättävät jälkiä. Kotimaasta ei suoraa vertailukohtaa musiikille löydy, mutta ajoittain valtavan suureksi kasvava musiikki muistuttaa vaikkapa Florence + the Machinea ja Kate Bushia, pianopohjaiset biisit Tori Amosta ja Regina Spektoria. Thomas Rönnholm/rummut, Juho ”Mane” Kanervo/basso, sello, Olli Tanttu/kitara, Krista/piano, laulu.

 

Vapaa pääsy

 

Aikataulut:

20:00 Nuria

21:00 Venior

22:00 Krista