Category: On The Rocks

Oletko aina halunnut perustaa oman klubi-illan?
Onko sinulla mahtava ohjelmaidea, joka on vain toteutusta vailla?
Puuttuuko kaupungista juuri tietynlainen musiikki-iltama?

On the Rocks hakee ensi vuodelle uusia ideoita. Nyt on siis juuri oikea hetki jalostaa pitkään suunniteltu oma klubi toteutusvalmiiksi tai istua parhaiden kavereiden kanssa miettimään, minkälaisessa illassa itse viihtyisitte.

Oma klubisi voi olla mitä hyvänsä intialaisten c-kasettien kuuntelusta Disney-tunnareiden punk-versiointiin. Se voi olla tietyllä tavalla valikoituja bändejä tai dj:n soittamia levyjä. Sen ei tarvitse olla musiikkia lainkaan. Se voi olla arkisin tai viikonloppuna, alkuillasta tai myöhään yöllä. Se voi olla erikoisilta tarkasti rajatulle kohdeyleisölle tai suuren yleisön viihdettä. Älä anna minkään rajoittaa omaa ideaasi; meidän tehtävämme on pohtia, onko klubi realistista toteuttaa.

Lähetä oma ideasi otsikolla ”Oma klubi Rocksiin” osoitteeseen luca@rocks.fi lokakuun loppuun mennessä. Kerro lyhyesti klubin sisällöstä – mitä siellä tapahtuu ja mihin aikaan, minä päivänä se voisi olla, millä porukalla tekisitte sitä, kuinka usein ja minkälaisia ihmisiä kuvittelisit klubin asiakkaiksi. Perustele myös, miksi juuri tällainen klubi olisi syytä järjestää.

Ideoita vastaanotetaan 31.10. asti ja otamme marraskuun aikana yhteyttä kaikkiin kiinnostavaa klubia tarjonneisiin.

Mikäli päätämme yhdessä toteuttaa klubisi On the Rocksissa, suunnittelemme sille toki myös budjetin ja asiaankuuluvan palkkion. Tällä ilmoituksella ei haeta talkootyötä tai ilmaisohjelmaa.