Category: On The Rocks

Elokuun lopussa todetun vesivahingon korjaustyön ohessa olemme päättäneet uusia alakerran Rocks Clubin ilmeen kokonaan. Haluamme hoitaa vesivahingon aiheuttamat vahingot niin hyvin kuin mahdollista sekä uudistaa klubin rennoksi keikkapaikaksi ja yökerhoksi. Remontista sekä korjaustöistä johtuen jouduimme perumaan kaikki keikat marraskuun puoleen väliin saakka ja pitämään alakerran klubin suljettuna ainakin siihen asti.

Täysin uusittu On the Rocksin alakerta aukeaa kun remontti valmistuu. Tällä hetkellä emme uskalla vielä luvata tarkkaa päivämäärää, vaan etenemme viikko ja kuukausi kerrallaan.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia!
Tiedotamme asiasta lisää heti kun se on mahdollista.

Street-baari on kuitenkin avoinna ja palvelee musiikin ystäviä joka päivä klo 16-04.

Terveisin,
On the Rocksin henkilökunta

 

EDIT 13.11.2017 :

On the Rocksin alakerran kosteusvaurio on arvioitua laajempi, ja korjaustyöt tulevat jatkumaan ainakin vuoden loppuun. Täysin uudistunut liveklubi ja yökerho avaa ovensa jälleen ensi vuoden puolella.
 
Emme valitettavasti vieläkään osaa luvata tarkkaa avajaispäivämäärää, vaan etenemme päivä kerrallaan ja seuraamme tilannetta. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutunutta harmia! Olemme tästä vähintään yhtä harmissamme kuin te.
 
Terveisin,
On the Rocksin henkilökunta
 
Pahimpiin Rocks Clubin vieroitusoireisiin saa kuitenkin hoitoa On the Rocksin Street-Baarista, joka on avoinna normaalisti päivittäin klo 16-04.