Category: On The Rocks

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Etsimme kokenutta musiikki- ja ravintola-alat tuntevaa ammattilaista, musadiggaria ja monipuolista visionääriä, ihmistä jolla on intohimona tuottaa ja järjestää hienoja musiikkitapahtumia ja klubi-iltoja Helsingin keskustassa sijaitsevalla liveklubillamme sekä Kallion baarissamme. Molemmat ravintolat ovat perinteistä ja uudempaa musiikkia yhdisteleviä musiikin ystävien ravintoloita, joissa rockin lisäksi soivat indie, pop, funk, soul, punk, lauluntekijämusiikki ja mitä ikinä uusi päällikkö keksiikään järjestää. Livemusiikin lisäksi On the Rocksissa järjestetään dj-klubeja, stand up -iltoja, improteatteria ja teemabileitä.

Ohjelmapäällikön tehtäviin kuuluu:

  • ohjelman ja tapahtumien ostaminen ja järjestäminen
  • yritysyhteistyöt
  • esituotanto
  • markkinointimateriaalin hankkiminen
  • talon juhlien isännöinti ja edustus

Ohjelmapäällikkö vastaa molempien ravintoloiden live- ja yökerhotoiminnasta. Päämääränä on suunnitella taloudellisesti tuottavaa, asiakkaita viihdyttävää ja kaupungin kulttuuritarjontaa kohottavaa ohjelmaa.

Esituotantoon kuuluu tapahtumien suunnittelu ja esiintyjien sekä talon tekniikan ja henkilökunnan ohjeistus. Ohjelmapäällikkö aikatauluttaa tapahtumat ja on tiiviissä yhteistyössä markkinointipäällikön, ravintolapäälliköiden, tekniikan ja eteispalveluhenkilökunnan kanssa. Hän on myös talon yhteys ulospäin, eli hän ohjeistaa ja tarvittaessa vastaanottaa esiintyjät ja on yhteydessä ohjelmatoimistoihin, keikkamyyjiin sekä tapahtumajärjestäjiin.

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT!