On The Rocksiin on tarjolla paljon enemmän yhtyeitä, kuin mitä meille mahtuu soittamaan. Yhteydenottoja on todella runsaasti, ja siksi valitettavasti jokaiseen viestiin ei ole mahdollista vastata. Jokainen sähköposti kyllä luetaan!

Tässä pari vastausta yleisiin kysymyksiin:

-Yleensä keikat on sovittu noin 3-4 kuukautta etukäteen, joskus pidemmällekin. Toki välissä saattaa olla vapaa rako tai joku keikka voi myös peruuntua.

-Rock, pop, indie, metalli, punk, funk, rytmimusa, soul, jazz, folk, rockabilly, proge, taide, yms. ja vielä kerran yms. Myös hyvät tribuutit ja coverbändit kiinnostavat. Aina kiinnostaa kuulla mitä olisi tarjolla.

-Aikaiset soittoajat eli ovet auki klo 20 tai 21 ja bändit ajoissa lavalle. Myöhäisempiä keikkoja ovat esimerkiksi tapahtumien jatkot sekä jotkut bilebändivedot. Tietyillä klubeilla soitetaan myös jo alkuillasta klo 19 aikoihin.

-Yleensä alakerta on auki ke-la, joista keskiviikkoisin loppuillasta on Open Stage – Rocksin jamit. Usein liveä on muinakin viikonpäivinä.

-Talossa on aina pätevä miksaaja ja hyvä meininki.

-Myös bändit vailla keikkamyyjää ovat tervetulleita keikalle Rocksiin. Esittäytykää osoitteessa bookings@rocks.fi tällä tavalla:

1) Mikä bändi / artisti?
2) Lyhyt luonnehdinta – Kaksi riviä on sopiva, kolme on liikaa.
Esimerkki:”Supersoonista goottifunkkia soittava nörttitrio Keravalta. Käytämme ainoastaan 1900-luvulla valmistettuja laitteita. Toinen levy ilmestyy elokuussa.”
3) Ehdottakaa mielellään sopivaa ajankohtaa ja vaikka parin bändin kimppaa.
4) Laittakaa linkiksi bändin FB-sivu sekä SoundCloud tai vastaava, mistä musiikkia voi kuunnella. Jos teillä ei ole sellaisia, tehkää ne ensin.

Jos mitään ei kuulu, laittakaa toki uusi maili jonkun kuukauden kuluttua. Ei seuraavana päivänä.

Keskiviikon Open Stage on nimensä mukaisesti avoin kaikille musiikkityylistä ja soittotaidosta riippumatta. Tervetulleita ovat siis kaikenlaiset esitykset perinteisistä jameista omia biisejä tai covereita esittäviin ryhmiin. Eikä tarvitse edes tuoda perussoittimia – lavalla on jo rummut, bassokamat, 2 kitarakamat ja syna. Myös omien taustojen käyttö on sallittua. Kunhan kaiken saa kytkettyä nopeasti kiinni ja esityksen jälkeen pois, jotta mahdollisimman moni ehtii esiintyä illan aikana.

Tarkempi talon backlinen erittely on tämän sivun alareunassa. Talon backlinea voi myös vuokrata oman bändin keikalle hintaan 50€ / tontti. Eli mikäli sen oman rantasaunan roudaamiseen kuluisi 1,5 tuntia ja 30€ suuntaansa, kannattaa harkita, josko keikan voisikin soittaa talon Orange-läjällä.

Uusille artistille tai sellaisille proggiksille, joiden olisi hyvä päästä helposti ja pian lavalle esittäytymään voidaan myös toisinaan järjestää showcase-keikka. Showcase-keikoille ei ole pääsylippuja eikä niistä makseta esiintymiskorvausta, ja sellaisia voi tehdä esimerkiksi keskiviikkoisin ennen Open Stagea. Showcase-keikan kesto on max 45 minuuttia ja ideana on tarjota uusille bändeille mahdollisuus näyttäytyä ja kutsua kavereita sekä potentiaalisia levy-yhtiöihmisiä ja keikkamyyjiä katsomaan keikkaa. Mikäli tällaiset keikat kiinnostaisivat, mainitkaa siitäkin sähköpostissanne!

Yläkerran Street-baarissa on levennetty ikkunalautalava, jossa esiintyvät trubaduurit ja duot yleensä viikonloppuisin.

Tervetuloa On the Rocksiin!

IIIII

YHTEYSTIEDOT

Keikalle / Bookings:

bookings@rocks.fi

Tuotanto / Production:

production@rocks.fi

Tekniikka / Technical

tekniikka@rocks.fi

INFO

Load in 4pm, Front door
Soundcheck : 6pm.
Load out: After show / Next day between 3-5pm
All questions and technical riders: tekniikka@rocks.fi

 

LAITTEISTO & BACKLINE >>