Dj-klubit perjantaisin ja lauantaisin klo 23:30 – 04 On the Rocksin alakerrassa.
Liput ovelta 6€ (sis. eteispalvelumaksun)

 

ÖISIN ON KIVEMPAA

Jo yli kolme vuotta pyörinyt Öisin on Kivempaa -klubi on soittanut kovimmat styget Beach Boysista Billy Idoliin, Abbasta Arctic Monkeysiin ja Motownista Madonnan kautta mihin sattuu! Nyt klubi iskee On the Rocksin tanssilattialle kuin tuhat volttia! Jaa, miksi? KOSKA ÖISIN ON KIVEMPAA!

 

 

ALL AROUND CLUB ”AAC” 

Jokaiselle kovalle bailaajalle tarkoitettu klubi! Kuten kaikki parhaat ideat, myös AAC-klubi sai alkunsa Teatterikorkeakoulun pikkujouluissa. Nuoret, mutta sitäkin hurjemmat dj:t Julius ”BluBlo” Blomfelt sekä Nestori ”Nestori” Majoinen saivat idean perustaa tämän uuden, aivan jäätävän kovan musagenreistä riippumattoman dj-klubin, kun pikkujouluissa bailaajat eivät meinanneet saada tarpeekseen dj-parivaljakon tykityksestä. Dj:t BluBlo sekä Nestori soittavat niin tunnettuja kuin tuntemattomampiakin klassikoita.
AAC-klubilla tärkeintä ei ole musagenre, vaan tiukkaakin tiukemmat bileet.  No bullshit, only tight shit!

 

 

ON PAKKO AJAA! -KLUBI

Joka kuun ensimmäisenä lauantaina On the Rocksissa ON PAKKO AJAA! DJ Puniksen ja DJ Bone Daddyn yhteisklubi painottuu vahvasti 90’s-osastolle, mutta väkevää ajomusaa soitetaan myös muiltakin vuosikymmeniltä. No Way? Way.

 

 

MIDNIGHT CITY CLUB

Midnight City -klubilla dj:t mikke & Johnny Curtain soittavat keskiyön meno-lauluja 70-luvulta tähän päivään! Get into the groovy baby!