On the Rocks – Musiikin ystävien olohuone ja monipuolinen liveklubi

On the Rocks on musiikkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, päärautatieaseman kupeessa Mikonkadulla. Livemusiikkia, stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja – monipuolista ohjelmaa. On the Rocksista saa myös voimassaolevalla opiskelijakortilla alennusta keikkalipuista ja juhlajuomista!

 

ROCKS STREET BAR

Katutason Street Bar on viihtyisä hengailupaikka musadiggareille ja kaikille kaupungin janoisille: mukavaa seuraa, rentoa meininkiä, hyvää musiikkia, ilmainen biljardi ja satunnaista ohjelmaa iltapäivästä myöhään yöhön. Kesä tuo myös trubaduurit ja dj:t kaupungin aurinkoisimmalle terassille.

ROCKS CLUB

Alakerran klubi tarjoaa monipuolista livemusiikkia ja loistavia dj-klubeja. Rocks club on auki keskiviikosta lauantaihin illasta yömyöhään. Viikonloppuöinä juhlaväki saa valloittaa tanssilattian Rockdiscossa, jonka musatarjonta painottuu parhaimpiin indie/rock/punk/soul/pop -biiseihin. Vuosien varrella Rocksin lavalla ovat rokanneet mm. Andy McCoy & Dave Lindholm, Chisu, Stam1na, Tuomo, PMMP, tAKIDA, Crashdiet, Apulanta, Kotiteollisuus, Swallow the Sun sekä moni moni muu.