On the Rocks – Parasta rokkimeininkiä keskellä kaupunkia jo vuodesta 2001!

On the Rocks on rokkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, päärautatieaseman kupeessa Mikonkadulla. Livemusiikkia, stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja – monipuolista ohjelmaa ja tietysti kaupungin paras meno joka yö neljään saakka.

Yläkerran Street Bar on viihtyisä hengailupaikka musadiggareille ja kaikille kaupungin janoisille: mukavaa seuraa, rentoa meininkiä, hyvää musiikkia, ilmainen biljardi ja satunnaista ohjelmaa iltapäivästä myöhään yöhön. Kesä tuo myös trubaduurit ja dj:t kaupungin aurinkoisimmalle terassille. Alakerran klubi tarjoaa elävää musiikkia vähintään neljänä iltana viikossa: Rocks Club on auki keskiviikosta lauantaihin, ja viikonlopun juhlakansaa liikuttavat livebändien lisäksi myös mainiot Rockdisco-dj:t.

On the Rocks on pärjännyt lähivuosina upeasti City-lehden Suurissa ravintolaäänestyksissä, milloin kaupungin parhaana baarina tai keikkapaikkojen kärkipäässä, milloin henkilökuntansa tai terassinsa ansiosta. Stadin aurinkoisimmalla terassilla voi istua huhtikuusta syyskuuhun, henkilökuntaa saa tulla moikkaamaan läpi koko vuoden!

ROCKS STREET BAR

Katutason Street Bar on viihtyisä hengailupaikka: Mukavaa seuraa, rentoa meininkiä ja hyvää musiikkia. Street barissa on ilmainen biljardi ja satunnaisesti myös ohjelmaa. Musadiggareille on tarjolla dj-vetoja, akustisia esiintyjiä, luettavaa ja viihtymistä iltapäivästä myöhään yöhön. Kesä tuo trubaduurit ja dj:t kaupungin aurinkoisimmalle rockterassille!

Kuvat: Jiri Peura

ROCKS CLUB

Alakerran klubi tarjoaa elävää musiikkia vähintään neljänä iltana viikossa. Rocks club on auki keskiviikosta lauantaihin illasta yömyöhään. Viikonloppuöinä juhlaväki saa valloittaa tanssilattian Rockdiscossa jonka musatarjonta painottuu tanssittavaan rokkiin asiallisin indie/punk/soul/pop/glam-maustein. Vuosien varrella Rocksin lavalla ovat rokanneet mm. Andy McCoy & Dave Lindholm, Chisu, Stam1na, Tuomo, PMMP, tAKIDA, Crashdiet, Kotiteollisuus, Swallow the Sun, Adept sekä moni moni muu.

Kuvat: Jiri Peura