On the Rocksin alakerran lava on vapaa kaikille esiintymishaluisille laulajille, muusikoille, biisintekijöille ja esiintyjille joka keskiviikko klo 22.00-02.00 musiikkityylistä riippumatta.

Voit esiintyä yksin kitaran tai koskettimien kanssa, omalla bändiporukalla tai talon isännän säestämänä. Saat käyttää omia taustoja koneeltasi, puhelimesta tai muistitikulta, eikä esityksesi tarvitse edes sisältää musiikkia: voit käyttää 10 minuuttiasi vaikka stand up tai spoken word -esitykseen.

Lavalla on valmiina rummut, basso- ja kitarakamat, kosketinsoitin sekä laulumikit. Muut soittimet on tuotava itse. Jos haluat soittaa jotain, minkä kytkemiseen menee yli 2 minuuttia, ota etukäteen yhteys illan isäntään.

Halukkaat esiintyjät voivat ilmoittautua etukäteen Lava Vapaa -Facebook-sivun kautta!

Ennakkoilmoittautumisia otetaan maksimissaan 8 kpl keskiviikkoa kohden, ja noin kymmenen minuutin mittaiset ennakkoslotit ovat ensimmäisen kahden tunnin aikana. Voit toivoa viestissäsi esiintyisitkö mieluummin klo 22-23 vai klo 23-34 välillä.

Voit ilmoittautua myös paikan päällä: olethan ajoissa, sillä nopeimmat ilmoittautuneet pääsevät esiintymään jo alkuillasta ja loput keskiyön jälkeen.

Muistathan myös kertoa kavereillesi kun olet tulossa esiintymään!

Vapaa pääsy (+eteispalvelu 3€)

K-18

Open Stage – Lava Vapaa Facebookissa

Ohjeet ennakkoilmoittautumiseen:
-Kerro viestissäsi minä keskiviikkona haluat esiintyä, millä nimellä / porukalla esiinnyt ja mitä haluat esittää. Kerro myös haluatko mieluummin klo 22-23 vai klo 23-24 välille ja laita toki mukaan artistisivusi linkki, jossellainen on.
-Lava on vapaa kaikille, eli sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista artistinimeä tai sivua ilmoittautuaksesi. Muista myös kertoa, jos toivot säestystä.
-Voit ilmoittautua kerralla yhteen tulevaan iltaan, ja harvemmin esiintyvät menevät jonossa vakkareiden ohi.
-Hyväksytyt ennakkoilmoittautumiset kirjataan illan Facebook-tapahtumaan.
-Muistathan myös jakaa tapahtumaa ja siten kertoa omille kavereillesi kun olet tulossa esiintymään!