ROCKSIN VISA TALVELLA 2017 maanantaisin 23.1. – 27.2. klo 19.00.

rocks_visa_fbkuva

Rocksin visassa pähkäillään elokuvia ja telkkaria, uutisia ja historiaa, tiedettä ja taidetta, pelejä ja urheilua, kirjallisuutta ja teatteria, lifestylea, ruokaa, lemmikkejä, kulkuvälineitä, täysin turhaa tietoa sekä takuuvarmasti musiikkia.

Visa sopii hyvin kaikille, kinkkisimpiin kysymyksiin annetaan aina vastausvaihtoehtoja ja tuurilla voi pärjätä jopa paremmin kuin tiedolla. Kyseessä on siis musiikkipainotteinen yleistietovisa, jossa kisataan joka maanantaina kaksi kierrosta ja annetaan pikapalkintoja mm. lippuja tuleville Rocksin keikoille. Joka kierroksen kolme parasta joukkuetta kerää myös pisteitä, ja kauden päätteeksi eniten pisteitä saaneet palkitaan hulppeasti.

SÄÄNNÖT

1.) Joukkueessa saa olla 1-4 henkilöä. Joukkueella pitää olla sama nimi koko kauden ajan, ja mukana täytyy olla aina yksi alkuperäisjäsen. Joukkueen ei ole pakko osallistua joka kerta, ja uusi joukkue saa tulla mukaan koska hyvänsä.
2.) Joka maanantai kisataan kaksi kierrosta. Kolme parasta joukkuetta saavat pikapalkintoja sekä pisteitä: kierroksen voittajalle 3p, kakkoselle 2p ja kolmoselle 1p.
3.) Joka kierroksella on yleistieto- ja populaarikulttuurikysymyksiä sekä tunnistustehtäviä. Kysymykset eivät keskity mihinkään aikakauteen tai genreen. Tehtävien muoto ja pisteytys kerrotaan aina erikseen.
4.) Kaikenlaisten apuvälineiden käyttö on kiellettyä – huijaava joukkue diskataan.
5.) Kysymysten vaikeustaso vaihtelee huippuhelposta melko kinkkiseen, vihjeitä annetaan ja tuurilla pärjää.
6.) Jokainen kierrokselle osallistuva joukkue saa yhden läsnäolopisteen.

VISAN KULKU

  • Rocksin visassa on kysymyksiä ja tunnistustehtäviä: tyypillisesti kierroksella on kymmenen kysymystä ja kymmenen tunnistustehtävää sekä vielä riskikierros.
  • Kysymyskierroksen vastaukset palautetaan aina viiden kysymyksen jälkeen.
  • Tunnistustehtävät kuunnellaan kaikki kymmenen putkeen vastauspaperi palautetaan viimeisen näytteen jälkeen.
  • Yksi kierros kestää noin 75 minuuttia, eli klo 19-22 välillä pelataan aina kaksi täyttä kierrosta.

Liity Rocksin visan FACEBOOK-RYHMÄÄN. Siellä näet pistetilanteen ja saat tiedon viikottaisista palkinnoista.