On the Rocks – Musiikin ystävien olohuone ja monipuolinen liveklubi

Suunnitteletko yritystapahtumaa, pikkujouluja, syntymäpäiviä, etkoja, häiden jatkoja, karonkkaa tai muita juhlia?
On the Rocksissa järjestyy myös yksityistilaisuudet ja pöytävaraukset!

On the Rocksin uudet tilat ja loistava sijainti mahdollistaa erilaiset ja erikokoiset tapahtumat. Uudet tilat muuntautuvat mainiosti niin suuriin tilaisuuksiin, kuin pienemmän porukan illanistujaisiin. Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva tapahtuma.

Aina on syytä juhlaan!

PYYDÄ TARJOUS:  club@rocks.fi

III


II

STREET BAR

Katutason Street Bar on viihtyisä hengailupaikka kaikille kaupungin janoisille: hyvä musiikki, raikkaat drinkit, ilmainen biljardi ja satunnainen ohjelma iltapäivästä myöhään yöhön luovat tunnelmaa viikon jokaisena iltana. Satapaikkaisen Street-baarin ikkunalava mahdollistaa pienen skaalan tilaisuudet kuten erilaiset akustiset esitykset, pienet paneelikeskustelut ja esitelmät. Kesäisin baarin ulkopuolelle aukeaa Stadin aurinkoisin rokkiterassi.

CLUB

Alakerran uudistuneella klubilla voi nauttia livemusiikista sekä vaihtuvista dj-klubeista arkisin sekä viikonloppuisin illasta yömyöhään. Hyvä äänentoisto ja valaistus, viihtyisät ja helposti muokattavissa olevat tilat sekä lavalta löytyvä LED-screen mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet seminaareista livekeikkoihin. Klubilla voit varata joko pöydän ystävien kesken, parven isommalle seurueelle ja tai koko 350 asiakaspaikkaisen klubin omaan käyttöösi.

 

 


TEKNIIKKA >>